[Sunday 19 November 2017 13:29] - [54.162.241.40]

Company Activities

This page shows an overview of future company activities. For some activities there is the possibility to sign up on line.

Alliander Business Course

Thursday 07 December 2017 10:00, Utrechtseweg 68, Arnhem [Extern]

Unfortunately, the following message and business course are only in Dutch.

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen waar Alliander tegen aan loopt in een steeds duurzamere wereld? Meld je aan voor onze Business Course en maak kennis met de vraagstukken, bedrijfscultuur en medewerkers van de grootste netbeheerder van Nederland!

Tijdens twee intensieve dagen word je ondergedompeld in de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als trainee bij Alliander te werken. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een uitdagende Business Case, je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je een korte training van De Baak, het trainingsinstituut waar onze trainees hun persoonlijke ontwikkeltraject volgen. Uiteraard maak je gedurende deze twee dagen kennis met meerdere trainees, wie kan je immers beter vertellen hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken? Daar hoort een diner, borrel én overnachting in Arnhem bij!

Wie ben jij?
De Business Course is voor studenten en starters die een technische, bedrijfskundige, financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?
Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan! Via deze link kan je eenvoudig je CV en een korte motivatie uploaden. Je kan je inschrijven tot en met 16 november.

Selectieprocedure
Zodra je op basis van je cv en motivatie geselecteerd bent word je uitgenodigd om online een capaciteiten- en persoonlijkheidstest te maken. Deze tests geven je inzicht in jouw talenten en werkpunten, iets wat van pas kan komen als starter op de arbeidsmarkt!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol, wacht dus niet te lang met aanmelden!