[Wednesday 1 December 2021 14:11] - [34.207.247.69]

Vacancies

[Salland Engineering] Job Profile - (Embedded) Software Engineer

You’re passionate about creating innovative test solutions to validate the most modern chips for the next generation smartphones, autonomic cars of the future and many other innovative applications. You like to work in a team and to bring added value to our software, hardware and firmware development teams. You like to exceed customers’ expectations together with the team.

If this suits you perfectly, then you are the person we are looking for!

As a (Embedded) Software Engineer you will develop drivers, software calibration protocols and user interfaces for high-tech electrical measurement instruments, e.g for Automated Test Equipment (ATE). These measurement instruments will be used for various applications to test high-end IC's for the next generation technologies in the semiconductor industry.

Your responsibilities

 • Design, implement, and verify drivers for high-tech instruments in bench solutions and ATE
 • Design, implement, and verify software calibration protocols to ensure the instruments accuracy
 • Keep related documentation up-to-date
 • Responsible for your planning and report to your team leader

 

Your profile and skills

 • Bachelor degree on Electrical engineering with minor software engineering
 • Experience (~3 years) with embedded software (C++) and .NET programming in C#
 • Experience with driver development
 • Knowledge of Hardware electronics and how to read and understand electronics schematics
 • Knowledge how to use oscilloscopes and other measurement equipment to validate software functionality
 • Interest in new functional programming language F# (desktop application development)
 • Communicate well in English, verbal and in writing

 

What’s in it for you?

 • Work in a high-tech and inspiring environment where own initiative is rewarded
 • Work with the world’s largest electronics manufacturers
 • Ownership of projects from A to Z
 • Attractive wage package with excellent benefits
 • Various opportunities to develop yourself through study and training
 • Be part of a friendly, informal, and family-like engineering company

 

Want to come onboard?

Send your resumé and motivation to hrm@salland.com or call us if you have any further questions.

https://www.salland.com/careers/software-engineer/

[BauWatch] Lab Assistent

Functieomschrijving

In een bijbaan werken aan slimme systemen & en complexe technologie, bij ons kan het!

Wat ga je doen als Lab Assistent
Als Lab Assistent ondersteun je de activiteiten voor het goed testen van nieuwe producten en software voor onze beveiligingsystemen. Daarnaast help je bij het bouwen van opstellingen voor het experimenteren met onze afdeling productontwikkeling. Je gaat dus zelfstandig bezig met het bouwen en onderhouden van testopstellingen, het uitvoeren van testen op nieuwe producten, het doen van metingen en het testen en het repareren van apparatuur die terugkomt uit het veld. Daarnaast zullen we je vragen wat hand en span diensten op kantoor op te pakken.

Concreet verwachten we van je dat je:

 • Gedreven bent en een passie hebt voor techniek;
 • Een goede werkhouding en oog voor kwaliteit hebt;
 • Steun en toeverlaat bent voor je collega’s, je bent een teamspeler;
 • Flexibel bent ten aanzien van de werktijden op momenten dat dit voor klanten nodig is.

Functievereisten

Wat verwachten van je:
Als Lab Assistent heb je allereerst een passie voor techniek. Je bent oplossingsgericht en kunt het werk goed organiseren en plannen. Je streeft naar de optimale kwaliteit omdat je begrijpt dat dit noodzakelijk is om onze klanten te ontzorgen. Je bent een doener die niet schrikt van een omgeving waar hard gewerkt wordt.

We gaan er van uit dat je begrijpt dat gaat om flexibiliteit van twee kanten. Regelmatig hebben we klussen die ruimte laten om in te passen tussen de verplichtingen vanuit de opleiding, maar uiteraard moeten andere zaken wel tijdig afgehandeld worden. In de praktijk dus de ene week meer dan de andere week, en alles in overleg.

Verder heb je/ben je:

 • Bezig met BSc of MSc opleiding in een technische richting zoals (technische) informatica, elektrotechniek, natuurkunde, wiskunde
 • Woonachtig in de omgeving van Enschede
 • Praktische kennis van software (Windows/Linux)
 • Handig met het installeren en repareren van computers en electronica

Dit kun je van ons verwachten
Een gave bijbaan bij een mooi succesvol bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en er is veel ruimte voor nieuwe ideeën, waardoor je direct kunt bijdragen aan de verdere verbetering van onze dienstverlening. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.

Daarnaast:

 • Een passende beloning;
 • Leuke collega’s en een actieve personeelsvereniging
 • Veel flexibiliteit die je nodigt hebt als werkt naast je opleiding
 • Alles wat je nodig hebt om lekker te werken.

Waar ga je werken?
BouWatch is een jong, succesvol en groeiend bedrijf dat bouwplaats- en locatiebeveiliging verzorgt. Inmiddels zijn we marktleider in dit segment en breiden we ook internationaal uit. We zijn uniek omdat alles in eigen beheer wordt gedaan. Zo heeft BouWatch eigen meldkamers waar de alarmeringen binnenkomen en monteurs die de systemen plaatsen en servicen. Voortdurende innovatie is erg belangrijk en daarom vindt ontwikkeling en productie ook ‘in house’ plaats. We maken op dit moment een snelle groei door en zitten middenin een proces van verdere professionalisering en verbetering van onze dienstverlening.

Interesse?
Solliciteer dan snel. Heb je vragen, neem dan contact op met Ruud Licht via rlicht@bouwatch.nl of 06-20172020.

[Arcadis] Junior primair engineer (high voltage)

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Energiesystemen (onderdeel van de divisie Mobiliteit) zijn wij op zoek naar een enthousiaste starter junior voor projecten in de hoogspanning en energievoorziening.

In deze projecten zijn we onder andere bezig met ontwerpen van hoogspanningsstations en haalbaarheidsstudies voor TenneT. Daarnaast zijn er ook veel vragen op het gebied van de energietransitie, hierin worden adviezen gegeven voor een duurzamere toekomst van Nederland.
Als junior engineer ga je berekeningen uitvoeren, ontwerpen maken en rapportages opstellen en dit wordt samen met andere afdelingen binnen Arcadis opgepakt. Het ontwerpproces zijn we aan het digitaliseren door parametrisch én in 3D te ontwerpen.
 
Naast ontwerpen zullen je werkzaamheden ook bestaan uit:

 • Maken van opnamerapportages (buiten).
 • Opstellen van contractdocumenten voor diverse contractvormen.
 • Het schrijven, verbeteren, analyseren en beheren van data en tooling ter verbetering van het ontwerpproces.
 • De ontwikkeling van digitalisatie in projecten.
 • Samenwerking met onze collega’s in Roemenië voor tekenwerk.

Binnen de adviesgroep Energiesystemen werken we aan diverse projecten met een enthousiast team. De groep bestaat uit 20 adviseurs en specialisten op het gebied van projectmanagement, ontwerp en technisch advies. Opdrachtgevers zijn vooral aannemers, Heavy Rail & light rail bedrijven en energiebedrijven.
Je wordt begeleid door ervaren collega’s waar je veel van gaat leren. Een perfecte startersfunctie om het vak in te rollen waarin je veel mogelijkheden hebt om te groeien!
 

Wat vragen wij?

en een klantgerichte instelling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, denkt vanuit het belang van de stakeholders en bouwt hiermee een vertrouwensrelatie op. Je werkt nauwkeuring, bent praktisch en resultaatgericht. Omdat dit de perfecte startersfunctie is, is werkervaring niet vereist.
Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde hbo/wo studie elektrotechniek, electrical power engineering, sustainable energy technology of vergelijkbaar;
Je hebt een passie voor duurzaamheid en wil bijdragen aan de energietransitie;
Je bent sociaal sterk en vindt het leuk om naast technisch werk ook met klanten bezig te zijn;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.
 
Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.
Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  
 
Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.
 

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.kelderman@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton. Solliciteren via de mail is niet mogelijk.

 

 

[Patentwerk] Patent Engineer (Dutch speaking only)

 

Hey MSc(-in-spé), wij hebben jou nodig!

Heb jij een brede interesse? Vind je het leuk om met veel verschillende soorten van techniek bezig te zijn? Heb je gevoel voor taal en ben je een vakinhoudelijke generalist met oog voor detail? Interessant werk vind je belangrijk, leuke collega’s en goede sfeer nog belangrijker? Dan hebben wij dé uitdagende baan voor jou!

Als octrooigemachtigde (Patent Engineer) ben je een sparringpartner voor uitvinders, de schakel tussen een technische uitvinding en bescherming. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het opstellen en tot verlening brengen van octrooiaanvragen, waarbij je uitvindingen binnen wettelijk gestelde kaders optimaal verwoordt, beschrijft en beschermt. Onze brede klantenkring varieert van de uitvinder-om-de-hoek en het midden- en kleinbedrijf tot beursgenoteerde multinationals en investeerders. Je staat in direct contact met de opdrachtgever, waarbij je voorziet in gedegen strategisch advies. Tevens treed je op als vertegenwoordiger van de opdrachtgever tegenover het Octrooicentrum Nederland en het Europees Octrooibureau.

De functie is intellectueel uitdagend, en in de praktijk is geen enkele dag hetzelfde. De uitvindingen waar je aan werkt behoren tot de nieuwste technische innovaties op diverse technische vakgebieden. De titels Nederlands octrooigemachtigde en Europees octrooigemachtigde (European Patent Attorney) zijn wettelijk beschermd. Om die titels te bemachtigen ga je zodra je bij ons in dienst bent de meerjarige beroepsopleiding tot Nederlands en daarna tot Europees octrooigemachtigde volgen. Meer info over de Nederlandse opleiding vind je hier en over de Europese opleiding vind je hier.

Je wordt tijdens je opleidingsperiode begeleid door ervaren octrooigemachtigden bij ons op kantoor, waarbij je meewerkt in innovatieve en hightech projecten, om zo de kennis uit de opleiding meteen in de dagelijkse praktijk toe te passen. Zo investeren wij samen in jouw en onze toekomst en kun je na het behalen van de opleiding snel zelfstandig aan de slag.

Als Patent Engineer:

 

 • Ben je MSc (ir./drs.) natuurkunde, werktuigbouwkunde, procestechnologie, biomedische technologie, elektrotechniek, informatica en/of een aanverwante technische richting;
 • Beschik je over uitstekende vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift;
 • Ben je bereid een beroepsopleiding te volgen om je te bekwamen in diverse vakinhoudelijke vaardigheden, waaronder octrooirechtelijke wet- en regelgeving; en
 • Ben je analytisch, accuraat, klantgericht, integer, pragmatisch, zelfstandig, leergierig, enthousiast, en sociaal.
Het hebben van ervaring op de arbeidsmarkt is niet vereist. We zijn op zoek naar zowel starters op de arbeidsmarkt, alsmede naar engineers met enkele jaren ervaring.
Kortom, ben jij die analytische, leergierige, en sociale duizendpoot.…. en wil je jouw kennis en skills inzetten om andere technici te helpen om hun technische innovaties te beschermen? Kom dan kennismaken met Patentwerk!
Wij bieden jou:
 • Uitdagend en interessant werk voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers;
 • Volledige betaling van de te volgen opleidingen, waarbij de studiedagen grotendeels onder werktijd plaatsvinden;
 • Uiteraard een goed arbeidsvoorwaardenpakket met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vrij opneembare vakantiedagen en een vast contract;
 • Een open en informele werksfeer in een groeiend en enthousiast team;
 • Wanneer weer mogelijk op donderdag een klein borreltje in onze borrelkelder of -tuin;
 • Jaarlijks bedrijfsuitje, waar we nog niet teveel over kunnen zeggen; en
 • Andere activiteiten, zoals een uitgebreide kerstlunch buiten kantoor.
We zijn gevestigd in een karakteristiek pand op een centrale locatie in ‘s-Hertogenbosch, waar we je graag uitnodigen voor een kennismaking. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met je toekomstige collega’s op telefoonnummer 073-6911350.
Let op: De Beroepsopleiding Octrooigemachtigden start in januari 2022. Starten kan vanaf september 2021. Sollicitaties dienen vóór 30 november binnen te zijn.
We ontvangen je sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, graag via mail: pz@patentwerk.nl. Langs deze route zijn we natuurlijk ook bereikbaar voor eventuele vragen naar aanleiding van deze vacature.

 

[Arcadis] Junior specialist railstudies


Wat ga je doen?

De zweetdruppels staan op je voorhoofd, nog een half uur en dan moet de eerste trein vertrekken. Je hebt de test van het ERTMS-systeem samen met collega’s bijna afgerond je loopt nog tegen enkele storingen aan. Je bent betrokken geweest bij de complete planstudiefase en toch is de praktijk weerbarstig. De tijd begint te dringen, iedereen is betrokken en ondanks de stress opereert het team optimaal. Geslaagd! De test is afgerond de systemen en het spoor zijn op tijd in dienst. De projectorganisatie heeft een topprestatie geleverd om de grote infra wijziging met succes door te voeren. Drie jaar geleden startte jij met de eerste alternatievenstudie en nu kijkt het team met trots naar de eerste trein die vlekkeloos en storingsvrij kan vertrekken. De kers op de taart na een lange voorbereiding van ontwerp tot realisatie in samenwerking met de klant, aannemers en nog vele andere partijen.

 

Wat zijn je taken?

Als Junior Specialist is jouw werk erop gericht om problemen op te lossen die ontstaan door gewijzigd gebruik van railinfrastructuur of implementatie van nieuwe systemen. In je dagelijkse werk word je uitgedaagd om duurzame en economisch voordelige oplossingen te ontwerpen die binnen de kaders van regelgeving en specifieke voorschriften van spoorbeveiliging installaties passen. Kernactiviteiten hierbij zijn het onderzoeken van verschillende varianten, het simuleren van de gebruiksmogelijkheden van toekomstige situaties en het in detail uitwerken van voorkeursvarianten. Al deze activiteiten zijn alleen mogelijk met een integrale blik waarbij zowel de disciplines spoor, bovenleiding en railverkeerstechniek aan de orde komen en die jij verbind. De te onderzoeken wijzigingen kunnen klein zijn (bijv. toevoegen van een wissel of verplaatsing van een sein) of zeer groot. Zoals bijvoorbeeld de herindeling van volledige emplacementen waarbij jij seinplaatsingen ontwerpt, veiligheidstoetsen uitvoert en simulaties van rij- en opvolgtijden opstelt met verschillende software-tooling. Je deelt de uitkomsten van jouw werk met collega’s en opdrachtgevers.

Binnen de projecten krijg je te maken met de nieuwste ontwikkelingen in de railsector. Dit gaat bijvoorbeeld over de aanleg van het nieuwe beveiligingssysteem ERTMS, en met de nieuwste inzichten in het uitvoeren van dergelijke projecten. Je kunt hierbij denken aan het gebruik van BIM (Building Information Model) en SE (Systems Engineering).

Jouw werkzaamheden zijn met name gericht op het Nederlandse heavy- en lightrail spoorwegennet, maar projecten in het buitenland behoren zeker tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van projecten waaraan wij gewerkt hebben en werkzaam zijn:

 

 • Ombouw van emplacementen zoals Den Haag, Zwolle, Driebergen-Zeist, Den Bosch en natuurlijk de eerste ERTMS corridors;
 • Engineering (greenfield) Hanzelijn;
 • ERTMS-aanpassing Zevenaar en Kijfhoek.

 

Je komt terecht in een team met veel diversiteit aan expertises. In onze groep kun jij jezelf breed ontwikkelen afhankelijk van waar je interesse ligt. Denk jij te passen binnen dit functieprofiel, dan is ons team benieuwd waar jouw ambities liggen!

 

Wat vragen wij?

Het team Railstudies is op zoek naar een starter die houdt van puzzelen en die accuraat en gefocust kan werken. Je werkt samen met andere disciplines en weet een ontwerp integraal te optimaliseren. Jij presenteert resultaat expliciet aan collega’s en aan klanten.

 

 

 • Je herkent je in het volgende profiel:
 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in technische richting. Een afgeronde minor Railtechniek is een pre;
 • Je hebt interesse in de spoorwereld;
 • Je hebt affiniteit met ICT-tools en/of programmeren;
 • Je bent proactief, initiatief nemend en zelfstandig;
 • Je bent niet alleen technisch gericht, maar vooral ook vaardig met soft skills;
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

 

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

 

Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  

 

Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Een populair programma voor jonge Arcadianen is Global Shapers. Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

 

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.kelderman@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton. Solliciteren via de mail is niet mogelijk.

 

[Bruco] Vacatures

 

Do you like to work on innovative and challenging projects in an international, highly skilled team for different application area’s like e.g. MOSFET gate drivers, LED driver controllers, LNAs, switches, PA’s, Satellite receiver IC’s?

We are expanding our engineering team in RF IC design, Analog IC design and RF (Power) Application/validation in Borne and Nijmegen in the Netherlands as well as in Berlin, Germany.

Our company key values are teamwork, customer committed, high quality, in an informal work atmosphere with short communication lines.

Bruco Integrated Circuits - Solutions to build upon:

As a fabless IC design partner together we engineer innovative, efficient, and reliable custom IC solutions that bring solutions for your application, add value, and help you advance and grow.

Do you want to become part of our team and be the new colleague of Alireza, Arno, George, Hans, Jaro, Jokin, Lizan, Marco, Milad,  Rob, Toralf, Wendy, Wietze and many others?

Check our vacancies and apply: https://lnkd.in/g2Yc7Xn

[Alliander] Traineeships

 

Alliander heeft drie soorten traineeshipvacatures openstaan. Deze kan je vinden via:

 • https://werkenbij.alliander.com/vacature/technisch-traineeship/JR03801/
 • https://werkenbij.alliander.com/vacature/it-traineeship/JR03803/
 • https://werkenbij.alliander.com/vacature/management-traineeship/JR03800/
 • [Alliander] Junior IT Professional

   

  Digitalisering is hét antwoord op de energievraagstukken van de toekomst. Bij Alliander voeren we alle IT-werkzaamheden in eigen beheer uit. Als junior IT professional krijg je de kans om bij verschillende IT scrumteams van Alliander aan de slag te gaan. Zodat jij jezelf aan het einde van dit traject een ware Developer kan noemen.

  Jouw energie

  Als ‘JIP’er’ ga je in 1 jaar maximaal 2 verschillende opdrachten binnen onze 10 IT scrumteams van Alliander uitvoeren. Met jouw scrumteam bepaal jij jouw bijdrage aan de te ontwikkelen producten. Je werkt bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een geografisch informatiesysteem, een data-model of een analytisch-model. Jij krijgt alle ruimte om jouw interesses en ambities binnen development te ontdekken.

  Het Junior IT Professional track biedt een fantastische kans om binnen 1 jaar de IT afdeling van 700 mensen te doorgronden en te leren kennen. De 10 verschillende teams waar jij een opdracht kan doen zijn: Software Development, Customizing, Way of Work, Data & Analytics, Geospatial, OT, Technisch Platform Beheer, Technisch Infra Beheer en Regie & Servicemanagement.

  Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

  • Uitvoeren van maximaal 2 opdrachten in verschillende scrumteams.

  • Volgen van deze track samen met 6 mede-JIP’ers.

  • Leren ‘On the job’ door onder andere gebruik te maken van diverse opleidingsmogelijkheden voor talen (bijvoorbeeld SQL, Java, Python) en tools (bijvoorbeeld ESRI ArcGIS, SAP HANA, FME).

  • Krijgen van begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling van je opdrachtgever en een buddy.

  Zin om te starten? Dit programma start op 1 juli 2021.

  Jouw werkgever

  Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

  Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):

  • een salaris tot € 2.759 (schaal 7) bruto per maand.

  • na 1 jaar een contract voor onbepaalde tijd.

  • op fulltime basis een Persoonlijk Budget (IKB) van 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen of extra vakantiedagen kopen.

  • een duurzaam inzetbaarheid budget van € 500. Deze kun je inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.

  • een NS Business Card.

  • een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.

  Bij Alliander is het er allemaal en we hebben het op een rij gezet op http://www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden.

  Jouw achtergrond

  Met jouw energie blink je uit als Junior IT Professional. Jij bent een echter IT’er. Je vindt het leuk om samen met collega’s en externe partijen aan de slag te gaan met grote projecten en daar jouw kennis in de praktijk te brengen. Ook ben jij de persoon met:

  • een afgeronde hbo- of wo-opleiding met een technisch component. Denk aan Informatica, Business Information Management, Data Science/Analytics, Human Technology Engineering, Wiskunde of een andere opleiding in soortgelijke richtingen.

  • 0 à 2 jaar fulltime werkervaring.

  • enthousiasme om te programmeren en aan de slag te gaan met data.

  • vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

  Jouw actie

  We hebben ruimte voor jouw energie! Zin om op 1 juli 2021 te starten als één van de nieuwe JIP'ers? Wees er dan snel bij! We hanteren een vol is vol principe.

  Een aantal praktische zaken op een rij

  • Het maken van online assessments is deel van deze selectieprocedure.

  • De gesprekken vinden plaats in de week van 17 mei.

  • In verband met Covid-19 zijn deze gesprekken allemaal online.

  Meer informatie over de vacature en/of de selectieprocedure? Neem contact op met Godelief Wösten (Young Talent Recruiter) via telefoon/WhatsApp (+31 6 14318479) of e-mail (godelief.wosten@alliander.com).

  [Salland Engineering] Test Application Engineer

  You're passionate about creating innovative test solutions validating the most modern chips for the next generation smartphones, autonomic cars of the future and many other innovative applications. You like to work in a team that wants to exceed the expectations of customers. If this suits you perfectly, then you are the person we are looking for! 

   

  Job description

  A test application engineer at Salland Engineering is responsible for the electrical testing of Mixed-signal / RF / Digital Integrated Circuits (e.g.automotive devices, sensor interfaces, communication devices).

  Your responsibilities include:

   

  • Developing turnkey so_ ware and hardware solutions for interfacing on the most modern automated test equipment (ATE)
  •   Setup of test strategies and methodology (ETS: Electrical Test Specification)
  •  Writing device-specific tester software programs that will run…
  • Designing of printed circuit boards
  • Characterization of ICs according to the specifications     

  Your profile and skills:

   

  • Affinity for electronics and so_ ware (C, C++, C#, VB)
  • You’re a quick study and have excellent analytical and problem-solving skills
  •  You’re a go-getter, result driven and get stuff done
  • It is common sense for you to work from a quality driven and cost-efficient perspective within a pre-agreed period

   

  What’s in it for you?

   

  • Working in a high-tech and inspiring environment where own initiative is rewarded
  • Working with the world's largest electronics manufacturers
  • Ownership of projects from A to Z
  • Attractive wage package with excellent benefits
  • Various opportunities to develop yourself through study and training
  • Being part of a friendly, informal, and family-like engineering company

   

   

  Want to come on board?

  Do you recognize yourself in this job profile? Do not hesitate any longer and act to become part

  of our family. We look forward to meeting you, so send your resume to HRM@salland.com.

  If you have any questions or remarks, please don’t hesitate to contact Jos Tran at +31 (0)38-4547702.

   


  [Arcadis] Junior primair engineer (high voltage)

   

  Wat ga je doen?

  Voor de afdeling Energie en Telecom (onderdeel van de divisie Mobiliteit) zijn wij op zoek naar een enthousiaste starter junior voor projecten in de hoogspanning en energievoorziening.

  In deze projecten zijn we onder andere bezig met ontwerpen van hoogspanningsstations en haalbaarheidsstudies voor TenneT. Daarnaast zijn er ook veel vragen op het gebied van de energietransitie, hierin worden adviezen gegeven voor een duurzamere toekomst van Nederland.

  Als junior engineer ga je berekeningen uitvoeren, ontwerpen maken en rapportages opstellen en dit wordt samen met andere afdelingen binnen Arcadis opgepakt. Het ontwerpproces zijn we aan het digitaliseren door parametrisch én in 3D te ontwerpen.

  Naast ontwerpen zullen je werkzaamheden ook bestaan uit:

   

  • Maken van opnamerapportages (buiten).
  • Opstellen van contractdocumenten voor diverse contractvormen.
  • Het schrijven, verbeteren, analyseren en beheren van data en tooling ter verbetering van het ontwerpproces.
  • De ontwikkeling van digitalisatie in projecten.
  • Samenwerking met onze collega’s in Roemenië voor tekenwerk.

   

  Binnen de adviesgroep Energie en Telecom werken we aan diverse projecten met een enthousiast team. De groep bestaat uit 37 adviseurs op het gebied van projectmanagement, ontwerp en technisch advies. Opdrachtgevers zijn vooral aannemers, Heavy Rail & light rail bedrijven en energiebedrijven.

  Je wordt begeleid door ervaren collega’s waar je veel van gaat leren. Een perfecte startersfunctie om het vak in te rollen waarin je veel mogelijkheden hebt om te groeien!

  Wat vragen wij?

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste starter met een technische achtergrond en een klantgerichte instelling. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, denkt vanuit het belang van de stakeholders en bouwt hiermee een vertrouwensrelatie op. Je werkt nauwkeuring, bent praktisch en resultaatgericht. Omdat dit de perfecte startersfunctie is, is werkervaring niet vereist.

   

  Jouw profiel:

  Je hebt een afgeronde hbo/wo studie elektrotechniek, electrical power engineering, signals & systems, sustainable energy technology of vergelijkbaar;

  Je hebt een passie voor duurzaamheid en wil bijdragen aan de energietransitie;

  Je bent sociaal sterk en vindt het leuk om naast technisch werk ook met klanten bezig te zijn;

  Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  Ga jij de uitdaging met ons aan?

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ‘Improving quality of life’. Dat is wat ons verbindt en inspireert. We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

   

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.  

   

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook de actieve jongerenvereniging The Young Part zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Heb je vragen?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 1190 8932 of via aron.kelderman@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief (in een pdf bestand) via de sollicitatiebutton. Solliciteren via de mail is niet mogelijk.

  https://careers.arcadis.com/job/48101/Junior-primair-engineer-high-voltage

  [Nedap] Student Job Inventory Product Certification

  Security is a basic human requirement, both at home and at work. With our access control, intrusion detection and locker management technologies, we create a pleasurable work environment for everyone, which in turn boosts success. People can truly shine only when they know their security is in expert hands.

  At Security Management, in addition to software, we also supply a wide portfolio of hardware, such as door controllers, card readers, etc. These hardware products must comply with certain tests and certifications. CE-mark is for example a well-known quality mark, but there are many others. Since Security Management uses radio technology (RFID), the rules regarding certification are quite strict. Different countries and regions have their own inspections. This results in the fact that we have a reasonable idea of which products we can deliver where in the countries in Europe, only outside Europe we would like to map this better. 

  We are looking for an enthusiastic, curious and proactive student to join our Product Management team. We are looking for someone who thinks in terms of possibilities and likes to work in an international and dynamic organization. 

  During the student job you will find out which products we can deliver where. You will map out all collected data and make sure that this is displayed in the right way, so that our sales colleagues know exactly where they can and cannot sell which products. 

  Your team

  You will be working at the Security Management business unit. This is a student job at our headquarters, located in Groenlo, but you can also work from our office in Utrecht and from home. You will be part of the Product Management team. You will work closely with the people in your own team, but also with our R&D specialists. The company culture is dynamic, very transparent, proactive and with plenty of room for personal input.

   

  Our offer

  This is an immediate work-study position in an inspiring environment. The number of days per week is determined in consultation.  

  The work-study job naturally comes with an appropriate salary. This will be based on your experience and knowledge that you have gained during your studies.

   

  Required experience and skills

   

  • You love a challenge, you are a real go-getter and naturally curious;
  • You can work well independently, but also in a team;
  • You work thoroughly but also efficiently;
  • You are studying electrical engineering or a business-related study with an affinity for our products and certifications;
  • You have a good command of the Dutch and English languages.
  • https://nedap.com/internship/student-job-inventory-product-certification/

   

  [Benchmark] Jr. Manufacturing Engineer (10 à 12 uur)

   

  Voor een rol als Jr. Manufacturing Engineer zoeken wij een student die bezig is met zijn/haar Bachelor/Master Elektrotechniek en naast de studie nog 10 à 12 uur per week over heeft voor een leuke technische bijbaan. Deze zoeken wij als onze nieuwe Jr. Manufacturing Engineer. De student gaat bezig met de optimalisatie van onze productieprocessen door o.a. het schrijven van werkplekinstructies. Geïnteresseerden kunnen solliciteren via  https://werkenbijbenchmark.nl/o/open-sollicitatie

   

   

  [Boskalis] Traineeship

  Boskalis Traineeship – Track Operations

   

  Did you know one thing for sure as a student: after graduation I want to work on leading dredging, offshore energy or infrastructural projects using impressive equipment? Are you a real go-getter who literally want to create new horizons? Are you full of energy and ready to spend 18 months working with us to invest as much as you can in yourself? Then apply before February 24th for the track Operations of the Boskalis Traineeship!

   

  You have two choices: you can opt for a career in the Netherlands or you can embark on an international career. Depending on your background and personal preference you will start your Boskalis Traineeship on projects in either the Dredging, Offshore Energy (or both) or Inland Infra division.

   

  Infrastructural projects

  The colleagues of Boskalis Nederland are responsible for executing impressive infrastructural projects within the Netherlands. These include projects such as the construction of bird paradise Marker Wadden, coastal development of the Hondsbossche & Pettemer sea defense, the enlargement of the A1/A6 from the Diemen intersection to Almere or the construction of the climate-neutral motorway N470.

   

  You will start your track within the work preparation, operations or the business office.

   

  Offshore Energy projects

  If you opt to start your first assignment at the Offshore Energy division you will be part of the tendering/engineering phase or operational phase of a project such as the impressive dual vessel float-over of the Aasta Hansteen, the Veja Mate offshore wind farm installation or the decommissioning of oil & gas platforms in the Northsea.

   

  Tendering/Engineering phase

  In the tendering and engineering phase you will be involved with translating client requirements to  optimal economic proposals and technical designs and work methods or you ensure that  the proposed solution is competitive and engineering is fit for purpose and completed within the given timeframe.

   

  • You will be working out of our head office in Papendrecht and you may be required to spend frequent short spells abroad.

   

  Operational phase

  During the operational phase of a project you will work closely with our offshore assets like the semi-submersible heavy transport vessel Vanguard, heavy lift crane vessels Bokalift 1 and Asian Hercules 3, or cable-laying vessels Ndeavor and Ndurance.

   

  • You will spend longer consecutive periods abroad.

   

  Dredging projects

  If you opt to start your first assignment at the Dredging division there is a good chance that within a month of starting you will be flying out to work on a multidisciplinary project such as the development of the port of Duqm in Oman. Boskalis is responsible for a range of dredging and civil engineering works on this project, including increasing the depth of the port basin to 18 meters, land reclamation, the construction of a one-kilometer long quay wall, two jetties and rock work.

   

  • You will work on location for six weeks at a stretch after which you will have four weeks of leave.
  • At least one of the three assignments will be in Papendrecht to prepare a project out of our head office.

   

  Your profile  

  Are you ready to leave your mark? This is what you need: 

   

  • Fully completed a higher vocational education (HBO) or university (WO) degree in Civil Engineering, Mechanical Engineering, Maritime Engineering, Offshore Engineering, Maritime Officer, Built Environment, Land and Water Management, Building Science or Management of Technology.
  • No more than two years of working experience.
  • Be available full-time as of the first of September 2019 and have fully completed your education.
  • Fluent in Dutch if you opt for a national career.
  • Fluent in English if you opt for an international career and a command of French or Spanish is a major added advantage.
  • Willing to work abroad if you want to embrace the international adventure.

   

  What we offer   

  Lots of impact on megatrends and lots of growth opportunities. That’s what the Boskalis Traineeship is all about. The Traineeship lasts a total of 18 months during which you will complete three different challenging international and/ or national assignments, tailored to your study and background. It goes without saying that the international assignments can be everywhere in the world!

   

  Visit for more information about the Boskalis Traineeship: https://careers.boskalis.com/traineeship

   

  Further information

  • Apply before February 24th by using the online application form. After your application you will receive an online questionnaire to elucidate your motivation for the Boskalis Traineeship.
  • After February 24th we assess your application based on your CV and motivation.
  • If there is a possible match between you and Boskalis you will be invited for a 30 minute phone interview.

   

  On Friday April 5th the #Boskalisexperience selection event will take place. So block this date in your agenda now!

   

  Questions?

  Please contact Jonas Dijkstra, Recruiter, on +31 (0)78 696 9330 if you are interested in an international career. Interested in a career in The Netherlands? Please contact Nadine de Waardt, Recruiter, on +31 (0)6 5007 2004.

   

   

   

   

  [Boskalis] Traineeship

  Boskalis Traineeship – Track Fleet Management

   

  Are you the kind of person who used to like tinkering with your moped or scooter and, having studied Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Electromechanics or Maritime Engineering, are you now ready for the real work? Are you not worried about getting your hands dirty and can you not wait to get to work repairing or modifying a vessel, such as the suction hopper dredger the Willem van Oranje with gross tonnage of 13,917 and 12 megawatts of propulsion power? Are you a real go-getter who loves traveling and enjoys working with people of different nationalities? Are you full of energy and ready to spend 18 months working with us to invest as much as you can in yourself? Then apply before February 24th for the track Fleet Management of the Boskalis Traineeship.

   

  Our fleet consists of around 900 vessels and pieces of machinery which, together with our employees, form Boskalis’ real capital. Maintenance on the vessels takes place all over the world, because it goes without saying that the vessels must be in good condition at all times. As a Fleet Management Trainee you will play a part in this. During the 18-month Traineeship you will be involved in the preparation of large and small repairs but will also carry out actual repairs and assist with vessel modifications. Exactly what your time as a Trainee will look like will depend on what repairs need carrying out. But we can promise you one thing: the equipment you will be working on is impressive and powerful, you’ll learn a lot and always have great stories to tell when you get home!

   

  Your profile  

  Are you ready to leave your mark? This is what you need: 

   

  • Fully completed a higher vocational education (HBO) or university (WO) degree in Mechanical Engineering, Maritime Engineering, Electrical Engineering or Electromechanics.
  • No more than two years of working experience.
  • Be available full-time as of the first of September 2019 and have fully completed your education.
  • Fluent in Dutch and English.
  • Enjoy spending extended periods abroad and wholeheartedly embrace a rotation scheme whereby you work for six weeks and then have four weeks of leave.

   

  What we offer   

  Lots of impact on megatrends and lots of growth opportunities. That’s what the Boskalis Traineeship is all about. The Traineeship lasts a total of 18 months during which you will complete three different challenging international and/ or national assignments, tailored to your study and background. It goes without saying that the international assignments can be everywhere in the world!

   

  Visit for more information about the Boskalis Traineeship: https://careers.boskalis.com/traineeship

   

  Further information

  • Apply before February 24th by using the online application form. After your application you will receive an online questionnaire to elucidate your motivation for the Boskalis Traineeship.
  • After February 24th we assess your application based on your CV and motivation.
  • If there is a possible match between you and Boskalis you will be invited for a 30 minute phone interview.

   

  On Friday April 5th the #Boskalisexperience selection event will take place. So block this date in your agenda now!

  Questions?

  Please contact Iris van Laar, Recruiter, on +31 (0)78 696 8612. 

   

   

   

   

   

  [ASML] Vacancies

  Click here to visit the ASML vacancy page.

   

   

   

   

  [Witteveen+Bos] Vacancies projectingenieur Elektrotechniek 

   

  Wil jij je kennis van elektrotechniek inzetten om spraakmakende energie- , bouw- en infrastructurele projecten te realiseren?

   

  In Nederland hebben we veel objecten zoals verkeerstunnels, bruggen, gebouwen, sluizen en keringen die vaak onderdeel uitmaken van het (hoofd) wegen- en vaarwegennetwerk. Voor een vlotte en veilige doorstroming is het belangrijk dat de installatietechniek van deze objecten op orde is en op orde blijft. Als projectingenieur elektrotechniek werk je aan de verbetering van de veiligheid, beveiliging en beschikbaarheid van deze objecten in heel Nederland. Je ontwerpt de elektrotechnische installaties en adviseert hierover. Je werk is gerelateerd aan de toepassing van nieuwe energietechnologieën. Daarbij werk je vaak samen in teams met meerdere disciplines zoals werktuigbouwkundigen, IT-specialisten en civiel- en elektrotechnici. Je richt je hierbij op de vraag hoe we deze vakgebieden zo kunnen koppelen dat het systeem ten dienste staat van de gebruiker. Wij zijn hierbij nadrukkelijk op zoek naar jouw toegevoegde waarde, kennis en ondernemerschap om deze markten uit te bouwen en nieuwe markten aan te boren.

   

  Je gaat aan de slag binnen de product-marktcombinatie (PMC) Smart infra systems in de sector Infrastructuur en mobiliteit. Je standplaats is Amsterdam, Deventer, of Breda. We zullen deze in overleg met jou kiezen. Wij houden ons onder andere bezig met bediening & besturing, sensorisering, human-machine interface, duurzame energieconcepten, gebouw - en tunneltechnische installaties. Voorbeelden van onze projecten zijn het Nederland brede IMPulsprogramma Aanpak Kritieke Technische infrastructuur (IMPAKT), de spoorzone Delft, de Schinkelbruggen in Amsterdam en bijvoorbeeld de Stadsbaantunnel in Utrecht.

   

  Wat wij vragen

   

  • (recent) afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in de richting van elektrotechniek, energietechniek of automatiseringstechniek;
  • gedrevenheid tot het oplossen van complexe technische vraagstukken;
  • een klantgerichte instelling en een brede maatschappelijke belangstelling;
  • enthousiasme.

   

  Wat wij bieden

   

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collegas in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • deelname aan het 'Starterstraject' met vaardigheidstrainingen en persoonlijke ontwikkeling;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

   

  Ben jij wie wij zoeken?

  SOLLICITEER DIRECT

   

  Reageren?

  Heb jij belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met dr.ir. H. (Harmen) Droogendijk, groepsleider Sensoren, systemenen en veiligheid, telefoon 06 53 35 62 34 of met de heer ir. M.C. (Maarten-Kees) van Breukelen, PMC-leider Smart infra systems, telefoon 06 10 32 34 61. Vacaturenummer 217-114.

   

   

   

   

  [Witteveen+Bos] Vacancies (Aankomend) specialist tunnel technische installaties.


  Wil jij meespelen in de Champions League van de tunnelprojecten?

   

  Er zijn maar weinig infrastructurele objecten die zo complex zijn als tunnels, mede doordat er in een gemiddelde tunnel wel 40 tot 50 verschillende Tunnel Technische Installaties (TTI) aanwezig zijn. Wij bieden jou de kans om uit te groeien tot een echte topper op het gebied van Tunnel Technische Installaties en te werken aan de meest uitdagende tunnelprojecten ter wereld. Witteveen+Bos opereert als ingenieursbureau in de Champions League van engineering van tunnels en Tunnel Technische Installaties. Wij zijn bij bijna alle tunnelprojecten in Nederland betrokken en, onder de naam Tunnel Engineering Consultants (TEC), ook in het buitenland actief. Voorbeelden van onze projecten zijn de Noord/Zuidlijn, Zuidasdok en de Gaasperdammertunnel in Amsterdam, de Stadsbaantunnel in Utrecht, de Blankenburgverbinding bij Rotterdam, de Oosterweelverbinding in Antwerpen en de Fehmarnbelt in Denemarken.

   

  Als specialist TTI werk je in multidisciplinaire teams aan meerdere tunnelprojecten. Afhankelijk van je technische achtergrond lever je daarbij ontwerpen van en adviezen over diverse installaties (zoals pompinstallaties, brandblusinstallaties, ventilatie- en overdruksystemen, klimaatinstallaties, tunnelverlichting, hoog- en laagspanningsinstallaties of camerabewaking) of je adviseert over de bediening en de besturing van de tunnels (met betrekking tot de systeemarchitectuur, netwerktopologie en het dynamische gedrag van afzonderlijke deelinstallaties). In jouw rol als specialist werk je de installatie en het functioneren daarvan uit in een ontwerpnota of programma van eisen, stem je raakvlakken af met de andere disciplines, bespreek je ontwerpkeuzes met onze opdrachtgevers en controleer je ontwerpen van aannemers of leveranciers.

   

  Je gaat aan de slag binnen de product-marktcombinatie (PMC) Smart infra systems in de sector Infrastructuur en mobiliteit. Wij houden ons, naast tunnel technische installaties, onder andere bezig met aandrijf- en bewegingswerken, sensorsystemen, industriële automatisering en duurzame energiesystemen. Thema’s zoals machineveiligheid, functionele veiligheid en cybersecurity spelen hierbij een belangrijke rol. Onze projecten vinden plaats in binnen- en buitenland. Je standplaats wordt in overleg vastgesteld.

   

  Wat wij vragen

   

  • een afgeronde wo- of hbo-opleiding werktuigbouwkunde, elektrotechniek, informatica, technische natuurkunde of aanverwant;
  • de ambitie om een topper te worden op het gebied van (tunnel)technische installaties;
  • enige ervaring op het gebied van (tunnel) technische installaties of model-based systems engineering is een pré;
  • een ondernemende instelling;
  • een teamspeler;
  • gevoel voor de belangen van opdrachtgevers en stakeholders;
  • brede interesse in elektrotechniek, IT, werktuigbouwkunde en civiele techniek.

   

  Wat wij bieden

   

  • werken in de uitdagende multidisciplinaire (tunnel)projecten van Witteveen+Bos;
  • intensieve samenwerking met en begeleiding door ervaren specialisten;
  • deel uitmaken van een groep veelal jonge enthousiaste professionals;
  • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • deelname aan het 'Starterstraject' met vaardigheidstrainingen en persoonlijke ontwikkeling;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als specialist, projectmanager of leidinggevende.

   

  Wie wij zijn

  Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. V