[Monday 21 May 2018 16:50] - [54.81.68.240]

College timetables

Stel je eigen rooster samen

Het is mogelijk om je vakkenpakket te selecteren zodat je geen vakken in je rooster hebt staan die je niet volgt. Ga hiervoor naar de roostersite!

Kant-en-klare roosters

Hieronder staan de roosters voor het eerste jaar, tweede jaar, derde jaar en overigen (vakanties, vrije dagen etc.) in meerdere formaten. De roosters kunnen in de meest gangbare kalender-programmas (Outlook, Thunderbird met Lightning, iCal, Google Agenda) geïmporteerd worden. De roosters worden zo goed mogelijk bijgehouden. Let daarbij op dat als je je rooster download (dus niet verwijst naar het online bestand) de wijzigingen niet zichtbaar zijn tot je het rooster opnieuw download. Onder de tabel staat een beschrijving over wat je met elk formaat kan.

1e jaar ical
feed
web
2e jaar ical
feed
web
3e jaar ical
feed
web
Overigen ical
feed
web

 

iCal

Het iCal (.ics) formaat is een algemeen formaat waarin agenda's opgeslagen worden. Je kunt het gedownloade bestand in de meeste kalender-programmas importeren. Het is ook vaak mogelijk om je te abboneren op de online-versie door de link naar het iCal bestand op te geven.

Feed

In de RSS-feed van het rooster staan alle evenementen in chronologische volgorde. Dit is handig voor mensen die een feed kunnen weergeven op het home-screen van hun mobiele telefoon en/of de desktop van je computer.

Web

Door middel van deze weergaven kun je je rooster toevoegen aan je Google Agenda (door rechtsonder op het icoon te klikken). Aangezien het mogelijk is om je Google Agenda te synchroniseren met vele telefoons is dit een makkelijke manier om je rooster in je telefoon te hebben, een Google account is echter wel vereist.
Tevens is het mogelijk het rooster te embedden in een website.