[donderdag 13 mei 2021 20:24] - [18.206.238.77]

Bedrijfsactiviteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende bedrijfsactiviteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

Online inhousedag traineeship bij Alliander

maandag 17 mei 2021 13:30, Online [Alliander]

Op 17 mei kan je maar liefst twee keer deelnemen aan een online inhousedag. Om 13:30 uur vertellen onze technische trainees hoe het is om bij Alliander te werken. En om 15:30 uur delen onze management trainees hoe zij het bij Alliander vinden. Tijdens dit uur is heb jij alle tijd om al je vragen aan trainees en de recruiter te stellen. Bijvoorbeeld over het bedrijf, de werksfeer, de opdrachten en het persoonlijk ontwikkelprogramma van de Baak.

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? We zien je graag op 17 mei!

Inschrijven kan tot 17 mei via: Alliander sign-up

Business Experience sustainable energy plant Hengelo

maandag 14 juni 2021 12:00, Digitaal [Witteveen+Bos]

We organisern op 14 en 15 juni een gloednieuwe Business experience in een wel heel inspirerende omgeving, namelijk de energiecentrale in Hengelo. Vanachter je computer betreed je de duurzame en circulaire Energiefabriek. Samen met een multidisciplinair team ga je op zoek naar een energie-neutrale of zelfs energie-genererende oplossingen voor complexe problemen. Daarbij krijg je begeleiding van ervaren Witteveen+Bos medewerkers. Deze experience is voor wo-studenten met een studie in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische informatica.

 

 

Je kan je aanmelden via: Aanmeldformulier