[zondag 19 november 2017 13:31] - [54.162.241.40]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Scintilla Plays Pool!

maandag 20 november 2017 20:00, The Bridge Enschede (city) [Bestuur]

We gaan gezellig met z'n allen naar de stad om te poolen en bier te drinken. Schrijf je snel in zodat we een aantal tafels met korting kunnen reserveren. De kosten voor de tafels zullen achteraf verrekend worden door middel van de debi.

N8KELDER party ft. Communiqué

woensdag 22 november 2017 22:00, N8KELDER [Bestuur]

Tijd om ons naar de stad te begeven!
Scintilla slaat de handen ineen met Communiqué om een awesome feest in de N8kelder neer te zetten. Met het thema Sock & Roll trekken we de stoute sokken aan gaan we de uitdaging aan met Communiqué wie nou het beste kan communiceren, zei het verbaal of via SPI. Entrée voor Scintilla leden is gratis! Entree voor niet-leden is €2. Om 22:00 gaat het feestje los!

Lunchlezing TATA Steel

donderdag 23 november 2017 12:30, Nog onbekend [LEX]

In deze lezing zal spreker Jan-Peter van TATA steel het hebben over het vervangen van een zware haspel in de warmbandwalsemij. Hierbij zal hij ingaan op de elektrotechnische en mechanische aspecten van dit grote project van TATA steel!

Achterhoekse Talententuin

vrijdag 24 november 2017 11:00, Ulft [LEX]

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie? Schrijf je in voor de Talententuin en kom op 24 november 2017 in contact met mooie bedrijven uit de Achterhoek!

talententuin

Actieveledenuitje

zaterdag 25 november 2017 12:30, O&O-plein [Bestuur]

Het is weer tijd! Ook dit jaar zal er een episch uitje worden georganiseerd om onze actieve leden te bedanken. Zet deze zaterdag snel in je agenda!

 

12:30 Vertrekken met de fiets van O&O-plein

18:00 Eten in het Educafé

19:00 Naborrel met LIVE entertainment

 

Geef bij je inschrijving aan bij welke onderdelen jij meedoet:
Zet in het opmerkingenveld één van de volgende vier categoriën:

- Alles: Je bent 12:30 aanwezig en doet het hele programma mee

- Vanaf eten: Je eet mee om 18:00 en komt gezellig meeborrelen

- Alleen middag: Je bent mee in de middag maar eet niet mee

- Vanaf borrel: Je komt later op de avond en eet niet mee

VINUM

maandag 27 november 2017 19:30, Abscint [SCALA]

Dit jaar organiseert SCALA de legendarische VINUM (vinus-vinifera intake night for usurpur minds). Hier worden verschillende soorten wijnen van uiterst hoge kwaliteit uit meerdere exotische oorden geserveerd met een versnapering. De wijnen die u selecteert als smakelijkst, zullen geserveerd worden op het Scintilla kerstdiner.

Woon dit evenement bij en poch over uw goede studieprestaties tegen uw collaga's onder het genot van verschillende wijnen. Aangezien dit een evenement is met klasse, wordt ook verwacht dat u in gepaste kleding komt opdagen. Een colbert met een geschikte (Scintilla) das of een verbluffende jurk is comme il faut.

De kosten voor dit evenement zullen maximaal 5 euro bedragen.

EWI Oktoberfest

woensdag 29 november 2017 16:00, Abscint + MBasement [Bestuur]

Halve liters bier uit je eigen bierpul, shotjes Flügel en schlagermuziek die door de ruimtes galmt. Het Oktoberfest is er weer!

De kosten bedragen €10,00 of 12,50, afhankelijk of je eten wilt of niet. Geef dit aan in het opmerkingenveld. Voor deze bijdrage krijg jij jouw eigen bierpul, die je vier keer kunt laten vullen. Extra bierkaarten, Flügel en eten kunnen bijgekocht worden met cash of pin.

Scintilla heeft slechts 28 plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in!

 

Afbeeldingsresultaat voor oktoberfest

Scintilla Vesten

donderdag 30 november 2017 12:15, SK [Bestuur]

Ze zijn er weer! De felrode Scintillavesten kunnen weer besteld worden! Geef aan welke maat je wil en welke naam je op je vest wil hebben. Er zijn pasvesten beschikbaar in de Scintilla Kamer.

De vesten zullen €22,50 kosten.

Excursie Shell

maandag 04 december 2017 08:45, Moerdijk [LEX]

Scintilla organiseert samen met Shell een excursie naar een van de grootste chemische complexen van Europa in Moerdijk. Scintilla regelt het transport. 

Scinterklaas

dinsdag 05 december 2017 16:00, AbScInt [De Borrel]

Ons goedheiligman zal wederom een bezoek brengen aan de AbScInt om ons een leuke middag te bezorgen. Ook zal de beste man uit Het Grote Boek voordragen en cadeau's uitdelen!

Vergeet niet om interessante verhalen voor de Sint door te geven via bestuur@scintilla.utwente.nl of de grote gele  verhalenbus in de Scintillakamer.

LasEErdrinking x5000

maandag 11 december 2017 18:00, Tapperij [Sjaarscie]

On the eleventh of december, Sjaarcie will organize an activity. This time it will be lasergaming at the Tapperij in Hengelo! Infinite drinks and shooting each other with lasers, isn't that what you always dreamt of? So sign up now and join your fellow EE'ers in maybe the activity of that week!

SOT-knutselavond

woensdag 13 december 2017 16:00, SK [SOT]

Het SOT gaat elke 2e woensdag van de maand knutselen waarbij gehele systemen voor langere tijd niet beschikbaar kunnen zijn.

Ook elke 4e dinsdag van de maand gaat het SOT knutselen, hierbij probeert het SOT geen downtime voor gebruikers te veroorzaken.

SCALA's kerstdiner

donderdag 21 december 2017 19:30, Educafé [SCALA]

Om het kalenderjaar mooi af te sluiten en de kerstvakantie meteen goed te beginnen organiseert SCALA één van de mooiste activiteiten van het jaar: het alombekende kerstdiner! Wijn zal rijkelijk vloeien en er zal uiteraard ook veel vlees aanwezig zijn.

De kosten en verdere informatie is nog niet bekend maar zet deze datum alvast vast in je agenda!

Gala themabekendmakingsborrel

maandag 15 januari 2018 16:00, MBasement [Gala]

De gala-commissie van Scintilla, Inter-Actief, Abacus en Dimensie zullen bij deze borrel hun thema presenteren! Dus komt allen naar de MBasement om een lekker drankje te nuttigen!

Skiën in Bottrop

zondag 21 januari 2018 12:00, Alpincenter Bottrop [EE Sports]

Kom skiën als voorbereiding op de skireis, of gewoon omdat het leuk is!

Gala

woensdag 14 februari 2018 20:00, t.b.d [Gala]

Op 14 februari is het weer zover, dan is er in samenwerking met Inter-Actief, Abacus en Dimensie weer een fantastisch gala om van te genieten! Zet deze datum nu dus alvast in je agenda. Verdere informatie volgt zo snel mogelijk.

Skitilla 2018 winter sports week

zaterdag 24 februari 2018 18:12, France [SKItilla]

Will you be joining the Ski-trip this year for an unforgettable week of skiing, snowboarding and other fun? The location isnt definitive yet but it will be in france. Sign up on the interest list below!

46e Batavierenrace Interesselijst

vrijdag 20 april 2018 22:30, Nijmegen - Enschede [EE Sports]

Wil jij graag hardlopen, op z'n minst wat meer gaan bewegen of in ieder geval Scintilla vertegenwoordigen in de grootste estafettecompetitie van de wereld? Zet dan snel je naam in deze interesselijst voor de 46e editie van de Batavierenrace!

Vrimibo

vrijdag 04 mei 2018 14:45, Abscint [De Borrel]

Deze vrimibo wordt getapt door Scintilla. Kom het weekend gezellig inluiden!