[woensdag 5 augustus 2020 09:48] - [3.80.160.29]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Feest der Erkenning

donderdag 12 december 2019 18:00, Faculty Club [Feest der erkenning]

Op 12 december 1969 is de E.T.S.V. Scintilla koninklijk erkend door koningin Juliana. Ter gelegenheid van het vijftigjarig jublileum van deze erkenning zal er een groots feest worden georganiseerd.

Dit feest zal plaatsvinden in de Faculty Club (voormalige Boerderij) en de inloop begint om 18:00. Om 18:30 zal het buffet worden geopend en de drank is gedurende de gehele avond afgekocht.

Kosten voor deze activiteit zullen 35EUR bedragen voor studerende leden en 45EUR voor niet-studerende leden. De aankleding van de avond zal chic zijn en u wordt gepast gekleed verwacht.

Indien u dit aangeeft in de opmerkingen is het ook mogelijk om pas na het eten (vanaf ca. 20:00 uur) aan te sluiten. De deelnemersbijdrage zal dan vijftien euro minder bedragen.

Oud-leden die zich niet meer in kunnen schrijven op de website kunnen een e-mail sturen naar erkenning@scintilla.utwente.nl.

Let op: Aan- of afmelden voor het diner is mogelijk tot maandag negen december 12:00 uur!

Poster

[Alle activiteiten]