[donderdag 2 april 2020 16:46] - [3.223.3.101]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

Alle activiteiten tot 1 juni zijn afgelast. Klik hier voor meer info.

 

WAN-Party: Minecraft Hunger Games

vrijdag 03 april 2020 20:00, Discord [SCALA]

Zoals jullie misschien weten heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat het land alle leuke activiteiten en publieke evenementen heeft gecanceld, inclusief de SCALA LAN-Party. Gelukkig kunnen multiplayer games ook samen gespeeld worden zonder fysiek gezelschap, via het internet. Daarom organiseert SCALA een Wide Area Netword Party: de SCALAtaine WAN-Party!

In de avond van vrijdag 3 april willen we iedereen uitnodigen om te verzamelen op de Scintilla Discord server om samen lekker spelletjes te spelen. We zullen speciale kanalen maken zodat iedereen elkaar kan vinden om hun favoriete spel te spelen. Als je echt hard wilt flexen met je geweldige skills in die ene indie game die niemand speelt, dan kan je met gemak een stream aanzetten via Discord zodat iedereen je kan zien.

SCALA zal ook een paar competitieve toernooien organiseren zodat jij jezelf en je vrienden kan uitdagen, er zullen ook prijzen beschikbaar zijn aan degene die zich waardig bewijzen.

[Alle activiteiten]