[woensdag 1 december 2021 16:10] - [54.165.57.161]

Scintilla's Activiteiten

Op deze pagina zie je een overzicht van de aankomende activiteiten, met, indien van toepassing, een mogelijkheid om je daarvoor in te schrijven.

De iCal en RSS feeds zijn geheel bovenaan, links boven het Scintillalogo, te vinden.

 

Kick-In kamp voor eerste- en tweedejaars

vrijdag 22 oktober 2021 14:00, Verzamelpunt O&O plein [SKIC]

Tijdens de Kick-In is normaal gesproken het introductie kamp, echter door de maatregelen was dit de afgelopen twee jaar niet mogelijk. Met nieuwe versoepelingen in zicht zijn we optimistisch dat er toch nog een kamp gehouden kan worden voor de eerste- en tweedejaars. Dit kamp zal plaatsvinden van vrijdagmiddag 22 oktober tot en met zondagmiddag 24 oktober, zet dit dus alvast in je agenda!

Tijdens het kamp zullen jullie elkaar en Scintilla beter leren kennen, maar bovenal een onvergetelijk weekend beleven. De eerste- en tweedejaars zijn uitgenodigd, voor de eerstejaars kost deelname €5,- en voor de tweedejaars €25,-. De bijdrage voor de tweedejaars is hoger, omdat ze geen Kick-In bijdrage hebben geleverd. Wij zullen ons ten alle tijden houden aan de geldende maatregelen, dit zou kunnen betekenen dat het kamp alsnog geannuleerd wordt. Mocht dit gebeuren betaal je uiteraard niets.


Testen voor toegang

Vanwege de vanuit de overheid geldende maatregelen zijn we verplicht met coronatoegangsbewijzen te werken. Dit houdt in dat je een geldige QR-code moet hebben wanneer we het terrein betreden. Als je niet gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt, moet je je twee keer laten testen. Een keer voor het kamp, en een keer tijdens.

Voor de mensen die zich moeten laten testen zorg eerst dat je vrijdag 22 oktober om 19.00u een geldig testbewijs hebt. Maak daarvoor ruim van te voren een testafspraak op testenvoortoegang.org. Voor het testen tijdens het kamp moet je ook een afspraak inplannen. Doe dat voor zaterdag 23 oktober om 13.30u in Hengelo, dan heb je de rest van het kamp een geldige QR-code.


Programma en paklijst 

We zullen vrijdag verzamelen op het O&O plein om 17:30 en terug komen op zondag rond 15:00 (of 10:00 voor mensen die eerder weg willen). Het programma kun je hier vinden. We zullen naar het kamp fietsen en dit is de paklijst die je nodig hebt. 


Inschrijven
De inschrijvingen zullen openen op vrijdag 1 oktober en sluiten maandag 18 oktober.  Als je geen scintilla lid bent kan je toch meedoen met het kamp door te mailen naar skic@scintilla.utwente.nlBij de opmerking graag vermelden of je eerste- of tweejaars bent. 


Bagage  afgeven

Op vrijdag is het mogelijk om tussen 8:45 en 14:00, je bagage af te geven bij de Abscint (borrelruimte onder de scitnilla kamer). Er mag maximaal 1 stuk bagege worden afgegeven, 1 stuk bagage zal ook op de terugreis worden meegenomen. Niet je ID kaart in je tas stopen!


Mocht je nog vragen hebben kun je ons bereiken op skic@scintilla.utwente.nl. Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

[Alle activiteiten]