[woensdag 20 oktober 2021 05:57] - [3.236.218.88]

Scintilla's Kick-In Commissie

Scintilla's Kick-In Commissie (SKIC) is de commissie van Scintilla die ieder jaar zorg draagt voor twee fantastisch mooie evenementen. Aan het einde van het collegejaar organiseert SKIC het Eind-P Event voor alle eerstejaars en hun doegroepouders van de afgelopen introductie. Maar het grootste en mooiste evenement dat SKIC verzorgt is natuurlijk de opleidingsintroductie van Electrical Engineering, met als hoogtepunt het introkamp voor alle nieuwe studenten samen met hun doegroepouders.

Eind-P Event

Het Eind-P Event is het eerste evenement dat SKIC organiseert  - SKIC is namelijk een commissie die elk jaar weer uit nieuwe leden bestaat. Dit is niet alleen een heel leuk evenement voor alle deelnemers, maar het is ook meteen een geschikte gelegenheid om meer ervaring te krijgen met het organiseren van een evenement en goed op elkaar ingespeeld te raken. Dit komt vervolgens goed van pas bij het organiseren van de opleidingsintroductie.

Opleidingsintroductie

Tijdens de introductie verzorgt SKIC drie dagen voor de nieuwe studenten (nuldejaars) om nooit meer te vergeten (dit geldt natuurlijk ook voor de SKIC-leden zelf). Tijdens deze drie dagen organiseert SKIC een kamp met verscheidene activiteiten, zoals de Highlandgames.

Voor meer informatie over de aankomende introductie zie de SKIC-pagina.

Huidige leden van deze commissie

Thijmen Hoeksma Voorzitter
Roos Meijers Secretaris
Ben van Straalen Penningmeester
Aniek Oude Bruinink Activiteitencoördinator
Jibbe Andringa Logistiek
Pieter Paasman Planning
Rienk van der Wijk CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

Kick-In kamp voor eerste- en tweedejaars

vrijdag 22 oktober 2021 14:00, Verzamelpunt O&O plein [SKIC]

Tijdens de Kick-In is normaal gesproken het introductie kamp, echter door de maatregelen was dit de afgelopen twee jaar niet mogelijk. Met nieuwe versoepelingen in zicht zijn we optimistisch dat er toch nog een kamp gehouden kan worden voor de eerste- en tweedejaars. Dit kamp zal plaatsvinden van vrijdagmiddag 22 oktober tot en met zondagmiddag 24 oktober, zet dit dus alvast in je agenda!

Tijdens het kamp zullen jullie elkaar en Scintilla beter leren kennen, maar bovenal een onvergetelijk weekend beleven. De eerste- en tweedejaars zijn uitgenodigd, voor de eerstejaars kost deelname €5,- en voor de tweedejaars €25,-. De bijdrage voor de tweedejaars is hoger, omdat ze geen Kick-In bijdrage hebben geleverd. Wij zullen ons ten alle tijden houden aan de geldende maatregelen, dit zou kunnen betekenen dat het kamp alsnog geannuleerd wordt. Mocht dit gebeuren betaal je uiteraard niets.


Testen voor toegang

Vanwege de vanuit de overheid geldende maatregelen zijn we verplicht met coronatoegangsbewijzen te werken. Dit houdt in dat je een geldige QR-code moet hebben wanneer we het terrein betreden. Als je niet gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt, moet je je twee keer laten testen. Een keer voor het kamp, en een keer tijdens.

Voor de mensen die zich moeten laten testen zorg eerst dat je vrijdag 22 oktober om 19.00u een geldig testbewijs hebt. Maak daarvoor ruim van te voren een testafspraak op testenvoortoegang.org. Voor het testen tijdens het kamp moet je ook een afspraak inplannen. Doe dat voor zaterdag 23 oktober om 13.30u in Hengelo, dan heb je de rest van het kamp een geldige QR-code.


Programma en paklijst 

We zullen vrijdag verzamelen op het O&O plein om 17:30 en terug komen op zondag rond 15:00 (of 10:00 voor mensen die eerder weg willen). Het programma kun je hier vinden. We zullen naar het kamp fietsen en dit is de paklijst die je nodig hebt. 


Inschrijven
De inschrijvingen zullen openen op vrijdag 1 oktober en sluiten maandag 18 oktober.  Als je geen scintilla lid bent kan je toch meedoen met het kamp door te mailen naar skic@scintilla.utwente.nlBij de opmerking graag vermelden of je eerste- of tweejaars bent. 


Bagage  afgeven

Op vrijdag is het mogelijk om tussen 8:45 en 14:00, je bagage af te geven bij de Abscint (borrelruimte onder de scitnilla kamer). Er mag maximaal 1 stuk bagege worden afgegeven, 1 stuk bagage zal ook op de terugreis worden meegenomen. Niet je ID kaart in je tas stopen!


Mocht je nog vragen hebben kun je ons bereiken op skic@scintilla.utwente.nl. Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

Hopelijk zien we jullie op dit geweldige kamp!

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]