[woensdag 1 december 2021 17:25] - [54.165.57.161]

Scintilla's Universal News

SUN staat voor Scintilla's Universal News, een uitgave tijdens Scintilla VriMiBo's met nieuws en ongein voor de leden van Scintilla en overige geïnteresseerden. Waar de Vonk voornamelijk bedoeld is voor alle leden van Scintilla zal de SUN over het algemeen de actieve leden het meest aanspreken. De SUN wordt gemaakt op de dag voor en uitgereikt op de dag van de Scintilla-VriMiBo in Abscint, dus als je deze in de agenda ziet staan, kom dan gezellig een biertje drinken.

De SUN is er voor iedereen, dus mocht je iets hebben dat er zeker gepubliceerd moet worden, geef het dan door aan de redactie middels een email naar sunmembers@scintilla.utwente.nl.


SUN logo

Doelstelling

De SUN is een afkorting voor 'Scintilla's Universal News' en is een vlugschrift met een uitgavefrequentie van ~drie weken (daar dit in het verleden twee was, wordt de tijd tussen SUNs ook wel ingekort tot 'tweek'). Daardoor kan de SUN zowel de niet-actieveling als de actieveling van redelijk recente informatie voorzien.

De historie van de SUN kenmerkt zich door de vele succesformules waaronder Ernie's Recept van de Tweek. Daarmee is zelfs een keer het UT-nieuws bereikt. Tegenwoordig is deze formule weer terug in de SUN waarbij men in probeert te springen op recepten passend bij de tijd van het jaar. Ook zijn er nieuwe columns, waaronder de 'Lieve Sunny'.

De SUN beslaat meestal twee pagina's en op de achterkant van de SUN bevindt zich een advertentie van de STORES waar de leuke en nuttige aanbiedingen in komen te staan. 

De SUN heeft een oplage van zo'n 50 stuks, en is verkrijgbaar op de volgende locaties:

  • De Scintilla VriMiBo in 't Abscint
  • De Scintilla-Kamer
  • De STORES
  • Online via deze website

De SUN is te bereiken via mail en via irc op #scintilla-sun.  Daarnaast kun je natuurlijk altijd een SUN-member aanspreken!

Vragen voor Sunny kunnen worden gestuurd naar Sunny zelf. Sunny zal proberen op je vraag een passend antwoord te vinden, maar ze kan niets garanderen. In de ingezonden vraag kan waar nodig geknipt worden, verder wordt er geen enkele spellingscontrole op uitgevoerd.

Huidige leden van deze commissie

Melissa Tijink VP Voorzitter
Wouter Pool VP Secretaris
Lars Holm VP Penningmeester
Sebastian Bunda VP Grafisch
Willem Mulder Vakwerk
Bas van Laerhoven VP Algemeen lid
Erik de Groot VP Algemeen lid
Gerolf Meulman VP Algemeen lid
Koen Raben VP Algemeen lid
Maarten Bonnema VP Algemeen lid
Mathijn Becker VP Algemeen lid
Nahuel Manterola Algemeen lid
Nick te Velde VP Algemeen lid
Wouter Horlings Algemeen lid
Rick Ruitenbeek CCP

Aankomende activiteiten door deze commissie

Geen activiteiten.

[Alle activiteiten]

Commissievacatures

Geen vacatures.

[Alle vacatures]