[woensdag 1 december 2021 12:41] - [34.207.247.69]

Cursussen

Buiten regulier onderwijs kun je ook op andere manieren kennis op doen, bijvoorbeeld door het volgende van cursussen of masterclasses. Vanuit Scintilla worden curssussen georganiseerd door de MasterCLASS. Deze commissie probeert je zoveel mogelijk skills te leren die handig zijn bij je studie of later voor je baan. Ook organiseert MasterCLASS af en toe een cursus die gewoon leuk is om te doen. Meer informatie over de MasterCLASS is te vinden op de commissie pagina.

De universiteit zelf ook een breed aanbod aan curssusen, deze zijn minder gericht op het vakgebied van Electrical Engineering maar kan je wel een hoop soft-skills aanleren. Deze zijn te vinden op deze overzicht pagina. Je kunt (soms tegen een vergoeding) talen leren, je presentatie vaardigheden verbeteren of beter verslagen leren schrijven.

Cursus materiaal

Hier is informatie te vinden over een aantal cursussen die in het verleden door Scintilla zijn gegeven. Ook zijn er documenten te vinden die gebruikt zijn tijdens deze cursussen zodat je ondanks dat de cursus al is geweest, je er toch je voordeel mee kunt doen! Over de volgende cursussen is informatie beschikbaar:

- LaTex-cursus
- Matlab-cursus
- Soldeercursus
- GitLab-cursus
- Kookcursus
- 3D-print cursus