[maandag 17 januari 2022 05:35] - [54.175.165.101]

Scintilla's 9e Lustrum: Secret Agent

 

logo 9e lustrum9 september aanstaande mag E.T.S.V. Scintilla de respectabele leeftijd van 45 jaar vieren en hiermee dus het 9e lustrum! Om dit niet onopgemerkt voorbij te laten vieren wij van 8 tot en met 18 september dit heugelijke feit. Het lustrum zal in het teken staan van Secret Agent. Dus haal je pak en je spy cam maar uit de kast.

Voor elke betaalde activiteit vanaf de tweede betaalde activiteit waar je je voor inschrijft krijg je een euro korting!

ASML

Lustrumshirt

woensdag 08 september 2010 00:00, - [Lustrumcommissie]

Helaas worden er geen lustrumshirts gemaakt.

Lustrummoordspel

woensdag 08 september 2010 12:10, De wereld [Lustrumcommissie]

Tijdens het gehele lustrum zal er een moordspel gespeeld worden in de vorm van een variant op Gotcha. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt de opdracht om specifieke personen te ‘vermoorden’. Wie de meeste moorden pleegt wint. Van het spel zijn duizenden varianten te vinden en het is een uitermate populair spel gebleken op veel universiteiten over de hele wereld.

Lasergamen

woensdag 08 september 2010 19:00, Carillonveld [Lustrumcommissie]

Vrije-inlooplasergamen op de campus. Als ware geheim agenten neem je het al schietend op tegen (of met) andere Scintillianen. We hebben het hele veld van zeven tot negen tot onze beschikking, dus kom gewoon even een kwartiertje (of langer) langs als je toch al in de buurt bent.

Lustrumfeest

woensdag 08 september 2010 22:00, De drie gezusters [Lustrumcommissie]

Na het lasergamen kun je ‘s avonds meteen door naar het spectaculaire openingsfeest met het thema Austin Powers. Op deze avond gaan wij hem proberen te evenaren, laat zien dat dat kan!

Lustrumstunt

donderdag 09 september 2010 12:45, Universiteit Twente [Lustrumcommissie]

Rond het middaguur zullen we met z’n allen Scintilla weer op de kaart zetten. Wat we precies gaan doen blijft nog even geheim maar schrijf je in, des te meer mensen des te beter!

Lustrum Dies Scintillae borrel

donderdag 09 september 2010 16:00, Abscint [Lustrumcommissie]

Scintilla bereikt deze dag de leeftijd van 45 jaar en hiermee haar 9e lustrum. Dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan en daaral zal er bier en taart klaar staan in het Abscint! Kom dus gezellig een stuk taart eten om het heugelijke feit te vieren!

TenneT Lustrumkamp

vrijdag 10 september 2010 12:20, -classified- [Lustrumcommissie]

Dit weekend gaan we het Kick-Inkamp nog eens over doen. Beginnend met een speurtocht naar de kamplocatie volgt een elektrotechnisch verantwoord (soldeerbout niet nodig!) weekend met onder andere een barbecue en de 64e Cantus Scintillae!

Excursie naar ProRail

maandag 13 september 2010 22:53, ProRail [Lustrumcommissie]

ProRail is verantwoordelijk voor het spoorwegnet van Nederland: aanleg, onderhoud, beheer en veiligheid. Ruim 4000 medewerkers zorgen ervoor dat elke dag, 24/7, 1.200.000 reizigers en 100.000 ton goederen op hun plaats van bestemming komen, met ruim 6.000 treinen over 6.830 kilometer spoor.

Geef je op als je wilt zien wat dit inhoud. De excursie vind plaats op maandag 13 september of woensdag 15 september. Dit zal nog bekent gemaakt worden.

Lustrum cursus lockpicking

dinsdag 14 september 2010 14:00, Edu-café [Lustrumcommissie]

Altijd al ongemerkt een huis binnen willen sluipen? Met deze workshop lockpicking waan je je in de kleren van een secret agent en open je in een mum van tijd je eerste slot!

Symposium "Big Brother"

donderdag 16 september 2010 09:15, Spiegel 2 [Lustrumcommissie]

Heb jij ook altijd het gevoel dat je bekeken wordt? Op dit symposium kom je van alles te weten over surveillance, geheime communicatie en andere vormen van informatie verzamelen. Aansluitend is de StOEL BBQ waarbij studenten en docenten op een informele manier kunnen praten over wat hen beweegt.

Sprekers:
Nedap
ESA
RU/TNO
ISIS
TenneT

Als je geen lid bent, bedragen de kosten €6,- en kun je je inschrijven via sympo@scintilla.utwente.nl.

StOEL-barbecue

donderdag 16 september 2010 17:30, Spiegelveld [Lustrumcommissie]

Na een lange symposium dag moet er goed gegeten worden. gelukkig organiseert het StOEL een barbecue. Dus kom gezellig de dag nabespreken boven een gevuld bord.

Excursie naar Xsens

vrijdag 17 september 2010 14:40, Verzamelen bij de Zilverling [Lustrumcommissie]

Xsens is maker en leverancier van innovatieve bewegingsmeetsystemen op basis van miniatuursensoren. De producten worden wereldwijd gebruikt voor het maken van 3D animaties in films en computerspellen, analyseren van beweging in gezondheidszorg en sportwetenschap, en stabilisatie van robots, voertuigen en camerasystemen. Xsens wereldwijde klantenkring bestaat onder andere uit Electronic Arts, Sony Pictures Imageworks, INAIL Prosthesis Centre, Daimler, Saab Underwater Systems en Kongsberg Defence & Aerospace.

Dit is je kans op eens achter de schermen te kijken.

Lustrum afsluitend diner

zaterdag 18 september 2010 19:00, De Jaargetijden [Lustrumcommissie]

Vodka Martini, shaken, not stirred. We sluiten de lustrumweek minstens net zo spetterend af als we hem begonnen zijn, en wel met een chique diner bij De Jaargetijden!

Lustrum Theme Announcement drinks!

donderdag 18 juni 2015 16:00, Abscint [Lustrumcommissie]

The 9th of September is Scintilla's birthday, that day our lovely association becomes 50! This day is the beginning of our lustrum month. During this month, awesome activities will be organized to celebrate Scintilla's birthday. Our lustrum will have a very awesome theme (which most of you will know by now), and this theme will revealed during this lovely event!

So come to have the first taste of our upcoming lustrum!

Eten voor Dies Receptie

woensdag 09 september 2015 19:00, Abscint [Lustrumcommissie]

We bestellen bij Elat-Roma. Schrijf je in en geef in de opmerkingen aan wat je wil eten.

Menu op Thuisbezorgd: http://www.thuisbezorgd.nl/elat-roma
Menu op Elat Roma (vanaf 15:30): http://elat-roma.nl/

De inschrijving sluit om 17:59 en de bestelling wordt doorgegeven om 18:00

Vlinderdasstrikcursuslunch

vrijdag 11 september 2015 12:45, CR-3C [Lustrumcommissie]

Eén van de speciale lustrumgoodies zal zijn een Scintillarode vlinderdas. Echter weten wij allen dat het strikken van dergelijke strik niet bepaald gemakkelijk is. Wil je ook de trotse eigenaar worden van één van deze vlinderdassen en de handigheid leren om deze te leren strikken? Kom dan naar de Vlinderdasstrikcursuslunch.

Meer informatie en inschrijven kan hier.

Lustrumfeest!

donderdag 17 september 2015 21:00, Vestingbar [Lustrumcommissie]

Geen lustrum zonder feest! Het wordt gevierd in de vestingbar met een happy hour van 22:00 tot 23:00

Meer informatie vind je hier.

Brakday! BBQ & Movie @ VB

dinsdag 22 september 2015 17:30, Vestingbar [Lustrumcommissie]

Naast alle drukke lustrumactiviteiten is het tijd om wat uit te rusten. We beginnen met een barbecue op het terras van de Vestingbar en zullen hierna een film gaan kijken. De film blijft nog even geheim.

Meer informatie en inschrijven kan hier.

LAN-party

vrijdag 02 oktober 2015 16:00, Educafé [Lustrumcommissie]

Gamen, gamen en nog eens gamen. Is dit jouw passie? Kom dan vooral naar onze LAN-party.

Meer informatie en inschrijven hier.

Bezoek aan Ampere

maandag 05 oktober 2015 16:00, Ampere/de TAP [Lustrumcommissie]

We will be visiting the EWI Archives for a look at the past of our study! Come join us for some history and a drink!

Lustrum Dies

vrijdag 11 september 2020 20:00, De Vluchte [Lustrumcommissie]

Hi All!

On the 9th of September, Scintilla turns a magnificent 55 years old!

Come and celebrate this with the brand new board of Scintilla, the lustrum committee and all your friends! We'll host a drink for everyone in Cafe de Vluchte, oldenzaalsestraat 153-A.

Please sign up below as there is a limit to the amount of people who can join.

You may not join this activity if you or someone who you have had contact with has any (minor) symptomes of the corona virus.

Lustrum Radio

vrijdag 23 april 2021 14:00, Interweps [Lustrumcommissie]

Op vrijdag 23 April zal Scintilla voor het eerst in haar bestaan een heuse radio show maken. Jammer genoeg hebben we nog niet het 11de Lustrum van Scintilla kunnen vieren, maar hier komt nu verandering in. We gaan op een corona veilige manier het Lustrum vieren, op de radio! We hebben eerst twee shows gepland, op 23 April en 30 April, dus zet het in je agenda. Hessel en Koen trappen af op 23 April met een middag sessie en nemen je mee naar het verleden met oude verhalen uit de Abscint en verblijden je met wat tijdloze muzikale klassiekers. In de avond nemen Lars en Rick het over en maken een meer interactieve show die je proef-zintuigen laat prikkelen. De inschrijving voor deze interactieve show is helaas gesloten.


Dus ga lekker het weekend in en zet vrijdag om 2 uur de radio aan!


De link naar de radio-show is: https://radio.scintilla.utwente.nl  

poster

Lustrum Radio presenteert: Lust-Rum

vrijdag 23 april 2021 20:00, Op de radio [Lustrumcommissie]

Lust jij rum? Wij lusten zeker rum! Deze avond presenteren Rick & Lars een geweldige avond met het thema 'Lust-Rum.' Het leukste is dat je hier zelf mee kan doen.
    
Schrijf je in met je huisgenoten, of verzamel je vrienden op de Scintilla Discord.

Lustrumradio

vrijdag 30 april 2021 14:00, radio.scintilla.utwente.nl [Lustrumcommissie]

Heren en dames,

deze vrijdag is het tijd om op avontuur te gaan door het EDM-landschap met DJ’s Maddy Borrel en Herrie Brakman! Om 2 uur ‘s middags beginnen met de zachte toontjes van Lofi-hiphop, waarna we het tempo oppakken met wat zoete House-deuntjes vanaf half drie. Mensen zeggen altijd dat je het zoete koekje niet voor de bittere koffie moet nemen, maar toch gaan we om kwart over drie door met de wat bittere ondertonen van Techno. Als die caffeïne kick goed en wel ingeslagen is gaan we harder op de snelle dreunen van Drum and Bass om vier uur. Om de dip na de koffie tegen te gaan, gaan we gelijk door met hardstyle om kwart over vijf, waarna het laatste kwartiertje tot zes gevuld zal worden met heerlijke Happy Hardcore! Om 19:00 uur luiden Bart en Pauline de avond in waarna we om 20:00 uur de balletjes lekker laten rollen en doorsnuiven met de lekkerste hitjes in een ware radio bingo. Zoals van ouds kruipen we vanaf 22u door naar de (denkbeeldige) VB, voor afsluitende dansjes en drankjes in het (foute) VB-uurtje. Dus zit neder en relax of bel in en doe mee met een van onze fantastische radio spelletjes. Natuurlijk vallen hiermee geweldige prijzen te winnen, dus mis het niet!

 

TLDR: Lekker snuiven op hitjes deze vrijdag! In de middag EDM, in de avond bingo en karaoke!

Lustrumradio

vrijdag 21 mei 2021 14:00, Interwebz [Lustrumcommissie]

Vanaf 2 uur begint er weer een nieuwe lustrum radio sessie. Luister mee op: https://radio.scintilla.utwente.nl.

Lustrumradio presenteert: Klei en Sangria sessie

vrijdag 21 mei 2021 20:00, Lustrumradio/Discord [Lustrumcommissie]

Laat je creativiteit de vrije loop en wie weet win jij een Online Escaperoom voor 4 personen!

Lustrumradio presenteert: Klei en Sangria sessie

[Alle activiteiten]