[donderdag 2 april 2020 19:13] - [3.223.3.101]

Nieuws

Vacatures

Op zoek naar een (afstudeer)stage en/of een interessante vacature? Kijk op ons vacaturebord voor het aanbod van onze sponsoren.

Tentamenbank

Om je goed voor te bereiden op je tentamens heeft Scintilla een aantal oefententamens. Deze kan je hier vinden.

[ÙPDATE] Maatregelen Corona

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie over de extra maatregelen tegen het corona virus, zoals gepresenteerd door minister Bruins van Medische Zorg en Sport en Minister Slob van Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, hebben wij moeten besluiten dat de maatregelen betreffende Scintilla, zoals gedeeld op 13 Maart j.l., verlengd zijn tot 6 april.

Sluitingen verlengd

In het kort zal dit betekenen dat alle activiteiten tot 6 april afgelast zullen worden op dezelfde wijze als de vorige afgelaste activiteiten en dat de Scintilla kamer tot die tijd dicht zal zijn. Dit betekent ook dat de bestuurs-interesseborrel verplaatst zal worden naar 8 april. Mocht het zo zijn dat de maatregelen tot na die datum verlegd worden, zal het bestuur zorgen voor een passend alternatief voor iedereen die interesse heeft in een bestuursjaar maar nog vragen heeft.

Studieadviseurs

We snappen dat er op dit moment veel vragen zijn omtrend de educationele maatregelen. Daarvoor willen we nogmaals onder de aandacht brengen dat jullie studieadviseurs, Kirsten en Nesar, tijdens de shutdown van de universiteit beschikbaar zijn voor vragen over educatie. Je kan nog steeds een afspraak maken op https://ewi.planner.utwente.nl/ of contact met ze opnemen via e-mail.

Andere punten

Ook willen we jullie vragen de richtlijnen en verplichtingen zoals opgelegd door de Rijksoverheid en het RIVM zo goed mogelijk op te volgen, zodat we zo spoedig mogelijk een normale levenssituatie terug krijgen in Nederland.

Je krijgt nog een mailtje als er grote veranderingen zijn in de huidige maatregelen. Tot dan zullen we de nieuws pagina op de Scintilla site regelmatig updaten.

Zorg goed voor jezelf, overweeg bij elke keuze of het bevordelijk is voor de maatschappelijke situatie en we hopen een ieder van jullie weer snel te kunnen verwelkomen bij Scintilla!

Met vriendelijke groet,

Het 90e bestuur der E.T.S.V. Scintilla