[maandag 17 januari 2022 05:35] - [54.175.165.101]

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb ik die goedwerkende fiets echt nodig?

Een fiets is verplicht voor de opleidings-Kick-In om naar het kamp te fietsen, voor de algemene kick-in is een fiets zeer sterk aangeraden.

Moet ik alle dagen van de Kick-In in Enschede zijn?

Er is geen presentieplicht dus als je het graag wilt is het mogelijk om een dag thuis te blijven.

Moet ik me apart inschrijven voor het opleidings-Kick-In?

Ja, je moet appart inschrijven voor de opleidings-Kick-Inf op de Kick-In.nl. Echter je kan ervoor kiezen om alleen voor de opleidings-Kick-In in te schrijven, maar we raden je sterk aan op ook het algemene programma te volgen.

Wat is het verschil tussen de algemene kick-in en de Opleidings-Kick-in?

De algemene Kick-In is voor de gehele universiteit en je maakt kennis met de campus, de stad Enschede, alle sport-, performing arts- en gezelligheidsverenigingen en het studentenleven in Enschede. Tijdens de opleidings-Kick-In maak je kennis met al je mede electrical engineering studenten en krijg je nuttige informatie over de studie.

Hoe kom ik aan een fiets?

Als je nog geen fiets hebt kun je er een lenen van een lokale fietsenwinkel of een huurbedrijf zoals swap-fiets. Er is ook de optie om een tweedehands fiets te kopen via bijvoorbeeld marktplaats.nl, of een nieuwe fiets kopen kan natuurlijk ook.

Is het programma aangepast in verband met corona?

We zullen ten alle tijden de regels van de regering volgen voor de veiligheid van de deelnemers en orginisatie. Welk programma we volgen is afhankelijk of de 1.5 meter van kracht is. Als er geen 1.5 meter gaan we waarschijnlijk op kamp. Wanneer er wel een 1.5 meter regel is dan wordt het programma hoogstwaarschijnlijk aangepast zodat het geheel op de campus of online plaatsvindt. Je kunt het meest resente programma vinden op kick-in.nl.

Waar vind de kick-in plaats?

Volgens het huidige programma zal de Kick-In plaatsvinden op de campus en in de stad. De opleidings-kick-in zal hoogwaarschijnlijk op de campus en in een omringend dorp plaatsvinden.

Wat als ik niet kan fietsen door een blessure

Als je vanwege speciale omstandigheden niet kan fietsen voor een langere tijd, dan kan je met de organisatie mee rijden naar het kamp. Je kan aanvragen om mee te rijden door iemand van de scintilla Kick-In commisie te vragen tijdens de doe-groep markt tijdens de eerste dag van de Kick-In of een email versturen naar skic@scintilla.utwente.nl.

Wat als ik mindervalide ben of een medische conditie heb waar rekening mee moet worden gehouden?

Je kunt contact met ons opnemen via skic@scintilla.utwente.nl zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wat is Scintilla?

E.T.S.V. Scintilla is de studie vereniging van EE, Scintilla kan je helpen met je studie, je kan er bijvoorbeeld je boeken goedkoper halen, je kan er in de pauze gratis koffie halen of electronica kopen bij de STORES. Daarnaast organiseert Scintilla ook tal van borrel gerelateerde activiteiten.

Wat moet ik naar het kamp brengen?

We hebben een lijst gemaakt met de benodigheden voor het kamp.

Vraag niet op de lijst

Als je nog een vraag hebt die niet op de lijst staat kan je een email versturen naar skic@scintilla.utwente.nl.