Embedded Hardware Engineer

Embedded Hardware Engineer

 • Posted at Feb 28, 2024
 • Vacatures
 • 32-38 hours / week
 • Permanent employment

Wat ga je doen?
Als Embedded Hardware Engineer binnen ons embedded systems team ontwikkel je elektronica voor nieuwe en bestaande Bronkhorst producten.
Je werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van zowel analoge als digitale circuits.
In alle Bronkhorst producten vormen interfaces naar sensoren en actuatoren de analoge basis van onze elektronica. Verdere signaal verwerking vindt plaats in micro controllers en/of DSPs. Nagenoeg alle bekende veldbussen worden door onze instrumenten ondersteund.
Om de grote portefeuille van Bronkhorst meet- en regelinstrumenten te kunnen ondersteunen is de elektronica modulair opgezet. Een extra uitdaging is de beperkte ruimte die beschikbaar is binnen het instrument. Tijdens je werk heb je ook contact met leveranciers, product managers en collega’s uit productie.
Naast R&D projecten ondersteun je bij operationele zaken, dit zijn bijvoorbeeld klantspecifieke specials of end of life afkondigingen.
De Embedded Systems groep ontwikkelt hardware, firmware en software. Hiermee stellen jullie een optimale werking van onze producten in staat. Vanuit projecten is er veel samenwerking met mechanica, fysica en firmware collega’s.
 
Wie ben jij?

 • Bachelor of Master niveau in Embedded Systems Engineering, Elektrotechniek, Electronics Engineering of vergelijkbaar
 • Relevante werk- of stage ervaring. Zowel junior als meer ervaren collega's zijn een aanvulling in ons team
 • Innovaties volg je op de voet
 • Je vindt het een uitdaging te werken in relatief onbekend terrein en onbewandelde paden in je vakgebied
 • Je kijkt graag over de grenzen van je eigen vakgebied en stelt de vraag achter de vraag
 • Je hebt kennis van elektronica simulatie tools 
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties: creatief, gedreven, nieuwsgierig en pragmatisch
 • Je komt te werken in een dynamische omgeving met verschillende belangen. Hierin ben je kritisch op je eigen werk en dat van anderen, ook buiten je eigen vakdiscipline  


Jouw afdeling
Research & Development (R&D) bij Bronkhorst High-Tech B.V. is een jonge, dynamische en innovatieve afdeling (40 FTE) en omvat alle technische disciplines die nodig zijn voor het ontwikkelen van mechatronische producten voor het meten en regelen van flow. De afdeling is verdeeld in vier verschillende vakdisciplines: Applied Physics, Mechanica, Embedded Systems en Concepts. Het Embedded Systems team bestaat uit acht collega’s; zowel junior als ervaren collega’s. Samen werk je in multidisciplinaire projectteams die nieuwe producten ontwikkelen.  Samen met Marketing & Sales, Engineering, Inkoop, Productie en externe partijen werkt de afdeling R&D aan het totale traject van idee tot in productie nemen, inclusief fieldtesting.
 
Onze rol als werkgever
Specifiek gericht op jouw carrière dagen wij je uit en geven we je de ruimte je talenten optimaal te ontwikkelen en te benutten. Een werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien, te leren van de ervaring van onze ervaren specialisten en kennis maakt met nieuwe technologieën en innovaties. Vanzelfsprekend altijd met zorg voor een gezonde werk-privé balans. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal & Techniek. We kennen daarnaast o.m. variabele werktijden, een eindejaarsuitkering en zijn tevens goed instaat je snel thuis te laten voelen bij de filosofie en cultuur van ons familiebedrijf.
 
Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Matthijs Roosdom, (Manager Innovation), tel. 0573 45 8800. Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op careers.bronkhorst.com en www.bronkhorst.com.
 
Je kunt je sollicitatie richten aan
Bronkhorst High-Tech B.V.
T.a.v. Afdeling Human Resources
via de sollicitatiebutton of per mail recruitment@bronkhorst.com